dijous, 11 de juliol del 2013

visat + dinar amb aires hindús

Ahir va ser un dia molt intens.

Ja amb les vacunes posades, vam anar a portar els papers pel Visat a l'Oficina: Arke Bls Center Barcelona, sucursal on recullen tota la documentació i l'envien a Madrid per tramitar el visat.

L'oficina està situada al polígon industrial Gran Via Sud a l'Hospitalet, i per arribar el millor és agafar el bus 79 des de Plaça Espanya. No és un lloc massa accessible i transitat, així que quan hi vas, és millor tenir tots els papers ben revisats!


L'horari és de 9h a 13h per entregar documentació.

La feina de preparar documentació pel visat, no és feina fàcil. Cal:

- Omplimentar el formulari on-line 
- Fer-te una foto carnet tipus passaport
- Fer una fotocòpia del passaport
- Adjuntar el passaport original (que no caduqui en els propers 6 mesos)
- Fer una fotocòpia dels vols
- Entregar una còpia del pagament al banc: Tramitació de visat de turista (64,50€) + SEUR (23€) = 87,50€ !!!
- i finalment, l'imprès de sol·licitud de retorn dels Passaports complimentat a mà i signat.

Tot plegat, una gimcana, que si finalment algun document no està bé o et falta, allà PAGANT et donen una solució. 10€ per formulari mal emplenat, 0,10€ per fotocòpia, i si no has pogut fer el pagament a uns 100m hi ha un Banco Santander.

Ara només toca esperar que ens els enviïn a casa!



Un cop entregat tot, vam anar a dinar al restaurant Tandoor (c/Calàbria, 144), per començar a saborejar els gustos hindús!! Vam demanar el menú degustació (22€) i va ser tot un èxit !!!

El servei és molt atent, fins i tot ens van demanar com volíem les llums ambient, si més romàntic... menys.... I podem destacar també, que vam començar a conèixer l'esperit comercial de la cultura hindú!

Hi vam anar les tres amb la Sílvia, la nostra guia d'experiències hindús aquí a Barcelona! jejejeje


Vam provar:

- Papadum (galetes de llenties i comí)
- Cheese nan (pa hindú farcit de formatge)
- Tandoori chiken (pollastre masserat en yogur i pebre vermell)
- Samosa (empanadilla de verdures fregida)
- Panner con tandoori (formatge hindú amb pebre vermell)
- Butter chiken (pollastre en salsa de mantega, tomàquet, comí i clau)
- Dal Makhni (llenties espesses de la Índia)
- Sabzi bahar (verduretes saltejades amb espècies hindús)
- Chawal (arròs basmati)
- Nan (pa típic de la Índia)


i de postre:

- Mango lassi (batut de yogur i mango)
- Gulab Jamun (boles de llet en pols i farina fregides)
- Kulfi (gelat típic hindú de festucs, cardamom i ametlles)

Va ser tota una experiència... i ara cada una ja sabem una mica més sobre la cultura gastronòmica hindú, coneixem plats que durant el viatge podrem repetir insitu, i vam passar un agradable migdia hindú al bell mig de l'esquerra de l'eixample.

2 comentaris:

  1. Boníssim el Tandoor, tot i que unes vam menjar més que altres...sempre quedarà l'arroç! ;-)

    ResponElimina
  2. Per cert, els visats van arribar correctament als 10 dies!

    ResponElimina